Redőny, árnyékolástechnikai termékek általános szerződési feltétele

Az Árnyéktech Kft. által szállított és szerelt redőnyökre és árnyékolástechnikai termékekre vonatkozóan

A jelen általános szerződési feltételek az Árnyéktech Kft. és a megrendelő között redőny(ök) és egyéb árnyékolástechnikai termékek szállítására és szerelésére vonatkozóan létrejött szállítási és szerelési szerződés elválaszthatatlan mellékletét képezi, és minden olyan kérdésben irányadó, amelyben a szállítási és szerelési szerződés eltérően nem rendelkezik.

I. A szállítási és szerelési szerződés tartalma.        

1. A felek között létrejött szállítási és szerelési szerződés alapján a megrendelő megrendeli az Árnyéktech Kft-től a szerződésben meghatározott munkák elvégzését, és ennek ellenértékeként a szállítási és szerelési szerződésben meghatározott vállalási díj megfizetésére köteles.

II. A megrendelő kijelentései :  Megrendelő a saját érdekében szabaddáteszi  biztosítja a munkaterületet. A munka hozzáféréséhez elvégzéshez!

1. A megrendelő kijelenti, hogy az Árnyéktech Kft. az általa elvégzendő munkák és szállítandó termékek részletes technikai és egyéb jellemzőivel kapcsolatos, illetve a beszerelt termékek megfelelő használatára és működtetésére vonatkozó teljeskörű tájékoztatást részére megadta, és azt a megrendelő megértette és elfogadta.

2. A megrendelő kijelenti továbbá, hogy a terméket annak minden részletének és sajátosságainak ismeretében rendelte meg, azok méretéről, helyigényéről, anyagáról, színéről, műszaki és egyéb tulajdonságairól és sajátosságairól, illetve a termék felszerelési módjáról, kivitelezésének technikai sajátosságairól szóló tájékoztatást előzetesen megkapta és megértette.

3. A megrendelő kijelenti, hogy lehetősége volt a megrendelt termék előzetes megtekintésére, működőképes állapotban történő kipróbálására, illetve a hasonló termékek és szolgáltatások tekintetében az irányadó piaci árak tekintetében történő tájékozódásra, és mindezek figyelembevételével döntött úgy, hogy a szóban forgó terméket és szolgáltatást az Árnyéktech Kft-től rendeli meg.

4. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelt termék(ek) típusa, színe, mérete, darabszáma, felszerelési módja utólag nem módosítható, tekintettel arra, hogy egyedi gyártású termékekről van szó.

III. A vállalási díj és megfizetése

1. A megrendelő kijelenti, hogy a vállalási árat a szerződéskötéskor elfogadta, melynek utólagos módosítására nincs lehetőség.

2. A megrendelő a munkavégzést követően a vállalási árat, illetve annak fennmaradó részét a termék tényleges leszállításakor, a helyszínen készpénzben fizeti meg.

3. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a vállalási díj megfizetésére kizárólag magyar forintban, készpénzben, és átutalással van lehetőség, az Árnyéktech Kft. egyéb fizetési módon történő teljesítést nem köteles elfogadni. ( Megrendelés menete >> )

4. A megrendelő a szállítási és szerelési szerződés megkötésekor foglalót köteles fizetni, melyre vonatkozóan a Polgári Törvénykönyv mindenkor hatályos rendelkezései irányadóak

5. Részarányos teljesítés esetén az elvégzett munkát részarányosan kell megfizetni, illetve újragyártott termékek esetén külön előleg fizetendő.

IV. A megrendelő személye és felelőssége

1. A megrendelő kijelenti és szavatolja, hogy rendelkezik az adott telepítési helyen az adott termékek és szolgáltatások megrendelésére vonatkozóan kötött szállítási és szerelési szerződés megkötéséhez szükséges valamennyi jogosultsággal és felhatalmazással. Az Árnyéktech Kft. a fentiek szerinti jogosultság vagy felhatalmazás hiányából eredő bármely felelősségét kizárja, és a megrendelő tudomásul veszi, hogy ebben az esetben saját maga köteles a megállapodott vállalási díj megfizetésére.

2. Amennyiben a megrendelő a fentiek szerint jogosultságok és felhatalmazások hiányában kötötte meg a szerelési és szállítási szerződést, és ebből eredően az Árnyéktech Kft-t bármely kár éri, a megrendelő köteles ezen károkat haladéktalanul megtéríteni.

V. A megrendelő által végzett mérések pontatlanságából és az eredménytelen kiszállásból eredő költségek

1. Amennyiben a telepítési helyként megadott épület vagy építmény a megrendelés időpontjában nincs teljesen befejezve, bizonyos technikai méreteket a megrendelőnek kell előzetesen ismertetni a megrendelt termékek legyártásához (pl. aljzatok, párkányok magassága stb.). Ha a megrendelő ezen technikai méreteket hibásan vagy tévesen adja meg, köteles a megrendelt termék(ek) ebből eredő átszabásából vagy átméretezéséből eredő többletköltségek megtérítésére az Árnyéktech Kft. felé.

2. Amennyiben az egyeztetett szerelési időpontban a munkát a megrendelő érdekkörében felmerült okból nem lehet elvégezni és ez a kiszálláskor derül ki, a kapcsolódó eredménytelem kiszállás díját a megrendelő köteles megtéríteni az Árnyéktech Kft. felé.

VI. Garanciális javítások

1. Az Árnyéktech Kft. vállalja, hogy az általa szállított és szerelt termékekre irányadó garanciális időszakon belül bekövetkezett garanciális jellegű hibákat saját költségén kijavítja.

2. Amennyiben garanciális hiba bejelentése történik, azonban a kiszállás során kiderül, hogy a jelzett hiba nem garanciális jellegű, a megrendelő köteles a kapcsolódó javítási díjat az Árnyéktech Kft. részére megfizetni.

3. Amennyiben garanciális hiba bejelentése történik, azonban a kiszállás során kiderül, hogy a jelzett hiba valójában nem áll fenn, vagy az független az Árnyéktech Kft. által szállított és szerelt terméktől, a megrendelő köteles az indokolatlan kiszállás díját az Árnyéktech Kft. részére megfizetni.

4. Műanyag redőny esetében a sötétbarna léc esetén az eldeformálódásra, fakulásra az Árnyéktech Kft. nem tud garanciát vállalni. Színes műanyag redőny esetén az általános szabályoktól eltérően csak 1 (egy) év garanciát vállalunk a működésre.

Műanyag redőny, miért csak fehér színben javasolt >>

A jelen dokumentum aláírásával a megrendelő kijelenti és megerősíti, hogy az Árnyéktech Kft. a jelen általános szerződési feltételekben foglalt, a szokásos szerződési gyakorlattól, illetve a felek által korábban alkalmazott kikötésektől lényegesen eltérő rendelkezésekről külön tájékoztatta, azokat a felek egyedileg megtárgyalták, és a megrendelő ennek alapján a jelen általános szerződési feltételeket kifejezetten elfogadja.

Árnyéktech kft                                                Köszönjük megrendelését és együttműködését!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat