• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Aktuális akciónk

Használja a facebook adta lehetőségeket, és azonnali árengedménnyel honoráljuk, amit az árajánlatban, vagy a felméréskor egyeztetünk Önnel! Az aktuális akciókat a facebook oldalunkon találják.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redőny akció 30-50%-os árengedménnyel. Ne higgye!!

Sajnos ilyen redőny akciónk nincs!
Néhány százalékot 3-7% közötti ár engedményt tudunk adni, 16 nm feletti redőny rendelés esetén, vagy Budapest regionális körzetében, az üzemanyagdíjat elengedjük, de említésre méltó, hogy évek óta cégünknél szinte nincs redőny áremelkedés.

Kedves látogató!
Egyszerűen fontosnak tartjuk, hogy közöljük Önnel, hogy a redőnyös piacon lehetetlen ilyen mértékű (40%-os) redőny árengedményt adni, ezért a rendkívül kedvező áron ígért redőny csak, akkor lehet aránytalanul olcsó, ha az ígért redőny minősége nem fedi a valóságot, vagy a járulékos plusz költségekkel a redőny végszámlája semmivel sem olcsóbb.

Redőny piacot is érintette a válság, ez tény, ezért ismét megjelentek a feketén dolgozó redőnyt áruló személyek. Akad köztük olyan, aki redőnyösnél dolgozott, de van aki „tegnaptól redőnyös lett”!Cégnév nélkül szórólapokon, házalással, vagy az apróhirdetésekben reklámozzák magukat. Az ilyen redőny rendelése veszélyes, mert az ilyen „redőnyös” mindent megígér, ma elérhető, megtalálható, holnap a telefonszáma nem kapcsolható.

Az ilyen redőny rendelés esetén az előleg átadása is elgondolkodtató!!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat