• Napellenző
  • Napellenző
  • Napellenző

Napellenző

Termékképek árkalkulátor Árak Gyakori kérdések

 

napellenző diavetítésUV álló impregnált ponyvából készül, nem csak napsütés, de enyhe csapadék ellen is védelmet nyújt. Működtethető kézi tekerővel, vagy elektromos motorral is, amely kapcsolóval illetve távirányítóval vezérelhető. Fény és szélérzékelő automatikával is ellátható.
A szélérzékelő beállítható, hogy milyen erősségű szél esetében adjon jelet a motornak, ami betekeri a napellenzőt. Mindig ügyeljünk arra, hogy a kézi működtetésű napellenzőt ne hagyjuk kitekert állapotban, ha nem vagyunk otthon, mert a szél megrongálhatja.

Parti napellenző:

- Éttermek, vendéglők teraszára, nagyobb kertekbe ajánlott.

Nagy felületet biztonságosan le lehet fedni vele.

A napellenző az árnyékolástechnikán belül a legklasszikusabb, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb árnyékoló berendezése.
A napellenzőnek Európa déli részein, több évtizedes, tradiciónális hagyományai vannak. A napellenzővel történő árnyékolás a családi házak, balkonok, erkélyek, teraszok esetében nem csak a terasz lefedett részét, hanem a lakás belső részét is védi a tűző naptól, ezért otthonunk is hűvösebb marad.

Az osztrák Sattler impregnált, UV védett ponyvából készült napellenző, akár 15 évig is ellenáll az időjárás viszontagságainak. A ponyva elhasználódása után, maga a ponyva könnyen cserélhető a napellenző berendezéseinken. A napellenző ponyvák 18 féle egyszínű mintázatból, 60 féle csíkos változatban kaphatók.
A napellenző áraink színtől és mintától függetlenül egy árban kaphatóak.

A napellenző acél szerkezete zártszelvényből, a teherhordó váz és a karok alumíniumból és a bölcsők speciális öntvényből készülnek, ezért napellenzőink nagy felületek esetén is masszívak és biztonságosak. 5 m szélesség felett erősebb profilokkal szerelünk.
A napellenző szerelhető oldalfalra, mennyezetre, faházra, amennyiben biztonságos a felfogatása. Helyigénye 20-25 cm, összetekert állapotban, a kinyúlástól függően. Amennyiben a napellenző fölött nincs takarófelület (pl. fal), alumínium védőtetőt javaslunk, ami utólagosan is telepíthető. A napellenző megvéd bennünket a napsütéstől, és a szemerkélő esőtől is.

Amennyiben a napellenző ponyva megázik, betekerés előtt ki kell száradjon, különben tönkre megy. A napellenző legnagyobb ellensége a szélvihar, éppen ezért szoktuk javasolni, hogy amennyiben valaki a mechanikus kezelést választja, csak abban az esetben hagyja a kitekert állapotban, amikor otthon tartózkodik.
Többször szokták kérdezni tőlünk, hogy nagyobb méretű napellenzőt is lehet-e mechanikusan használni? Természetesen igen, csak a bekurblizás picit nehezebb.

Motoros napellenzőt szél vagy fény érzékelővel is lehet rendelni.

Csuklókaros napellenzőn kívül további típusaink.

  • Balkon napellenző: kisebb teraszok, erkélyek árnyékolója. Előnye, ha az erkély vagy terasz korlátjához rögzíthetjük kiengedett állapotban.
  • Ablak napellenző: szinte bármelyik ablakra kívülről, utólag felszerelhető akár még emeleti ablakra is.
  • Parti napellenző: kertekben nagyobb felületek, asztalok biztonságos lefedésére alkalmas. Ennek a típusnak a zártszelvényes változatával foglalkozunk, kisebb éttermeknek ajánlott.
     

Milyen magas épületre tudnak napellenzőt szerelni?

Akár a 10. emeletre is szerelünk, viszont ilyen magasságban csak szélcsendben szabad kitekerni. Ha a kezelése motorizált vagy szélérzékelős, akkor a szélérzekelő miatt mindig be fogja tekerni a motor. Bár belehet úgy állítani, hogy csak viharban működjön, viszont akkor a szélérzékelő értelmét veszti. Méretválasztás esetén ne csak az ártáblázatot nézzük, hanem ezt is vegyük figyelembe.
Nagyon szeles helyekre, előfordulhat, hogy erősebb változatú napellenzőt ajánlunk.

 

Markilux árnyékolók

A markilux legmagasabb és legszínvonalasabbi elvárásokhoz igazodó német minőség.  A legújabb dizájn elemekkel folyamatos fejlesztésekkel.  Az árnyékoló rendszerek piacvezetője. Exkluzív árnyékoló prémium minőségben.
Átfutási idő 6 – 9 hét  

markilux - Az ÁRNYÉKOLÓ
Mindannyian különbözőek vagyunk. Különböző prioritásokkal, álmokkal és vágyakkal. Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a markilux árnyékolót.Előzetes árajánlat 5 munkanap árak megadása euroban történik. Átfutási idő 6 – 9 hét.  Helyszíni felmérés / konzultáció  katalógusokból kialakított egyedi színek és formavilág megtervezése előtt mindenképpen kérjen írásos árajánlatot.

MÁRKILUX ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Név::*
Telefonszám:*
-
E-mail:*
Telepítés helye:
Termék neve*
Üzenet:*
Tegyen pipát, ha Ön nem robot:

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat