• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Helyszíni felméréskor a kiajánlott végösszeg módosulhat?

"Redőny vagy más árnyékoló esetén az árajánlatban kiajánlott végösszeg módosulhat-e helyszíni felméréskor?"

Amennyiben a kiválasztott termék típushoz megközelítőleg jó méreteket és darabszámot adtunk meg, a végső vállalási ár sem fog eltérni átlagos szerelési feltételek estén.

Például: redőnyt szeretnék készíttetni, 5 db 150x150cm-es méretű ablakra.
A választásunk szúnyoghálós műanyag redőny, műanyag ablakra, melyek jól lettek beépítve a munka nem igényel pótmunkát és pótalapanyagot. Ez esetben a kapott árajánlat a helyszíni felmérés során sem változik.

Az árajánlat összege akkor változhat, ha régi fa ablak estén a vízvetők a redőny pályájának útban vannak, és lefutó sín vagy párnafa kiemelés szükséges. Az ár kalkulátorok használata estében is a program a teljes vállalási árat kalkulálja, adott termékeknél alapszínekre, átlagos szerelésre. A mai egyre bővülő internetes világban fontos szerepet kap a tudatos vásárlás is.

Ebből kiindulva, minden estben a felmérés előtt küldünk tájékoztató árajánlatot. Árajánlat kérés vagy a kalkuláció elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár!
A beérkezett árajánlatokat ügyfélszolgálati munkatársunk átnézi, majd a tartalomnak megfelelően személyre szabott tételes árajánlatot készít, melyet e-mailben küld el Önnek. Az általunk küldött tájékoztató árajánlat mindig tartalmazza az áron kívül az aktuális átfutási időt, részletes műszaki leírásokat a termék(ek)ről, a fizetési feltételeket, valamint a garanciavállalás időtartamát.

A helyszíni felmérés alkalmával, részletes átbeszélés után bármilyen módosítás lehetséges, ebben az estben a megváltozott igények szerint, a helyszínen új árajánlatot készítünk.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat