• Függönykarnis
  • Függönykarnis
  • Függönykarnis

Függönykarnis árkalkulátor

A számolt árak a sima, plafonra szerelt kivitelre érvényesek. Amennyiben ettől eltérő, illetve fatokos karnisra lenne szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A karnisokhoz opcionálisan kérhető zsinóros mozgatás.

Karnifajták
Igényeinek megfelelően töltse ki a lenti mezőket. Az egyes elemeknél a darabszám (db), a szélesség és magasság, illetve a típusa mindenképpen megadandó.
 db 
további elem hozzáadása >>
Függönykarnis árkalkulátor. A kalkuláció elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. A kalkuláció elküldését követően ügyfélszolgálati munkatársunk szakirányúlag leellenőrzi a kalkuláció tartalmát, majd személyre szabott tételes árajánlatot készít, melyet e-mailben küld el Önnek. Az aktuális átfutási idővel, részletes műszaki leírásokkal, valamint garanciavállalás időtartamával. Az árajánlat megtekintését követően várjuk jelentkezését a helyszíni felmérés egyeztetésére.
Név:   
E-mail:   
Telefonszám:   +36 
Beépítés címe:
Egyéb megjegyzések:
Végösszeg


 Másolatot kérek az e-mail címemre
Az árajánlatkérés, nem minősül megrendelésnek, kötelezettséggel nem jár.
A kiszámolt árak abban az esetben, ha Ön pontos méreteket, és az Önnek megfelelő karnis típust választotta, NEM tájékoztató jellegűek, átlagos szerelési feltételek esetén.

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat