• Belső tokos redőny
  • Belső tokos redőny
  • Belső tokos redőny

Belső tokos alumínium redőny

TermékképekárkalkulátorÁrakGyakori kérdések   

Belső tokos alumínium redőny diavetítésAbban az esetben, amikor még tervezés alatt áll a házunk, legjobb választás a redőny tok áthidalók, ablakra építhető redőny rendszerek vagy vakolható tokos redőny tervezése.

Belső tokos alumínium redőny előnyei:
Hőhíd mentes építkezés biztosítása redőnnyel kombinálva, valamint a redőny az ablakba nem takar be, nem vesz el a fényből.
Az újonnan épült társas vagy családi házakban egyre gyakoribb megoldás, hogy az ablak fölé elé már előre beépítik valamelyik típusú redőny tokot, az építtető cégek. De a redőny általában nem kerül beépítésre, a lakóknak megmarad a választási lehetőség, hogy redőnnyel (alumínium, vagy műanyag) vagy más árnyékolóval szerelje fel új otthonát.

Az úgynevezett belső tokos redőny rendszerekbe csapatunk az évek során nagy tapasztalatot szerzett az ilyen munkák kivitelezésében. Rendkívül fontos, hogy 5-6 fajta redőnytok típusban kizárólag csak a megfelelő műszaki tartalmat építjük be. Az ügynevezett őszvér vagy tákolt megoldások hibája, hogy ezekben a redőny tokokban az elemeknek (tengely, tárcsa, csapágy) a felcserélése semmiképp nem ajánlott, mert ezek a redőnytokok nyugat Európában kifejlesztett piacvezető technológiák, ezért a legóhoz hasonlóan illeszkednek egymásba az alkatrészek. Ezek felcserélésével nem kapunk hosszú távú kiváló minőséget.

Alumínium redőnnyel belső tokba redőny rendszer kiépítésének műszaki tartalma:

  • A redőnytokba megfelelő csapágy tárcsa szett
  • Fém henger csapágyon gördül
  • A fém henger és a 37mm-se alumínium redőny léc féderrel történő függesztése
  • Lefutó sín 22x50 keskeny gumiágyas alumínium lefutó zajcsökkentett lefutást biztosít
  • Igény szerint klasszikus záróléccel vagy alumínium záróléccel rejtett ütközővel
  • A redőnytokba a megfelelő szakszerű szúnyogháló kialakítás esetén a mozgatható szúnyogháló dupla lefutó sínnel beépíthető

Alumínium redőny színmintáink:
Belső tokos alumínium redőny

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat