• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Ingyenes helyszíni felmérés, vagy e-mailes árajánlatkérés?

Ez egy nagyon aktuális kérdés ma.
Az ingyenes felmérés általában úgy történik, hogy felhívom a megadott telefonszámot, felírják az adataimat és már mondják is, hogy mikor jönnek ki hozzám.

Tehát a megadott időben otthon kell tartózkodnom, de még árat nem tudok és semmi egyebet sem. Aztán meg jön a kellemetlen meglepetés, nem arra az összegre számítottam, nekem ez túlságosan sok, és a helyszínen derül ki, hogy mégis csak van kiszállási, felmérési vagy valamilyen díja annak, hogy kijöttek. (Mert a kiszállás megrendelés esetén díjmentes)

A mai felgyorsult világban sokan időhiánnyal küszködnek.
Még szerencse, hogy itt van nekünk az internet!
Ma már minden csak a netről szól, még az idősebb korosztály is nagyon rutinosan tud rajta tájékozódni.
Az interneten megtalálható minden, ha valami érdekel, vagy vásárolni szeretnék valamit. Utána tudok nézni, hol milyen árban van, milyen feltételekkel tudom megvenni.
Az emberek nagy többsége már tudatosan vásárol! Szóval mielőtt megvennénk valamit, előtte érdemes alaposan utánajárni a dogoknak.
Az Árnyéktech Kft. is ebben próbál segíteni a leendő ügyfeleinek.
Mind a weboldalunkon, mind a telefonos ügyfélszolgálatunkon arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb hiteles információt megkapja az érdeklődő.
Az ár kalkulátoron saját maga is tájékozódhat a megrendelni kívánt munka végösszegével kapcsolatban.
Az e-mailben küldött árajánlatkérés nem jár megrendelési kötelezettséggel, de fontos tájékoztatást nyújt a termékkel és a kivitelezéssel kapcsolatba.
A megadott telefonszámon adott esetben az értékesítő felhívja az érdeklődőt és pontosítanak minden fontos adatot.
A bekért árajánlatokból, telefonon kért információkból ki tudom szűrni, hogy melyik céget szeretném választani. Az már csak egy kis plusz, ha megrendelés előtt valahol meg is tudom tekinteni a terméket, vagy a felméréskor hoznak magukkal működőképes minta termékeket, színmintákat.
Tehát mindent összefoglalva az előzetes árajánlatkéréssel, tájékozódással időt tudok megspórolni magamnak.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat