• Alumínium redőny
  • Alumínium redőny
  • Alumínium redőny

Alumínium redőny

TermékképekárkalkulátorÁrakGyakori kérdések   

Alumínium redőny diavetítésAz alumínium redőny a legbiztonságosabb árnyékolástechnikai megoldás, amely védi ablakainkat. Az épületek legvédetlenebb részei az ablakok, otthonunkban mindannyian szeretjük biztonságban érezni magunkat. A külső behatolók, a kellemetlen betekintő pillantásoktól, valamint az időjárás viszontagságaitól, megőrizni magánszféránkat. Az alumínium redőny akkor is védi otthonunkat, amikor elhagytuk az épületet. Házunk, lakásunk ablakaink védelmének a legjobb leggazdaságosabb módja redőnyökkel felszerelni.

Alumínium redőny a redőny motorizáción túl nem csak kényelmi funkció, de biztonsági is. A redőny program időkapcsoló távollétünkben mozgathatja a redőnyt, így azt a látszatot keltve, hogy a házból kezelik a redőnyt. Alumínium redőnynél további biztonsági megoldás még a redőny lefutó sínek ablakhoz való rögzítése mely a házból oldható, szervizelés esetén. Thermográfiai mérések szerint akár 30% energia megtakarítást érhetünk el az alumínium redőnnyel. A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöset nyújt, ablakainkat nem érik el a tűző napsugarak.

Alumínium redőnyléc előre színezett alulemez sávból készül profil gőzöléssel. Alumínium redőnyléc duplafalú, púrhabbal kitöltött egymásba csúsztatott két oldalról összekapcsolt, ívelt redőny lécek. Az összekapcsolt, kihatárolt elcsúszásgátló megakadályozza a redőny lécek oldalirányú mozgását, így biztonságosabb hosszú távú működést biztosít. Extrudált alumínium lefutó sínben mozog a redőny páncél, mely gumibetéttel van ellátva, így szélben, viharban sem zörög a redőny.

Alumínium redőnytokban, csapágyas alumínium tengely biztosítja, a hosszú távú, súrlódásmenetes működést. A redőny palást utolsó eleme szintén alumínium,amelynél mechanikus működés estén, rejtett ütköző biztosítja a redőnypalást megakadását.

  • Alumínium redőnyműködtetések lehetnek: gurtnis, zsinóros, kurblis, motoros
  • Alumínium redőny léc magasságok 37 mm-es léc, 300 cm szélesség 300 cm magasságig
  • Alumínium redőnylécek magassága 42 mm, 52 mm szélesség magasság max. érték adatok alapján
  • Redőnyléc alapáras színek: szürke, ezüst, barna, bézs, fehér
  • Redőnyléc feláras színek: világos famintás, sötét famintás
  • Redőnyléc egyedi árképzésű színek: piros, kék, zöld 
  • Redőnytok lefutó sín RAL skála alapján színezhető

Alumínium redőny színmintáink:
Alumínium redőny színmintaFeláras Alumínium redőny színmiták:

Alumínium redőny színminta

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat