Faredőny

A belvárosban, vagy a 80-90-es évekig épült családi házakban igen elterjedt az ablak fölé beépített faredőny tok. A faredőny betétet (palást) tudjuk cserélni műanyagra, alumíniumra vagy eredeti falécesre. A tokban a meglévő szerkezetet teljesen fel tudjuk újítani, vagy cserélni. Régi faredőny műanyagra vagy alumíniumra történő cseréje esetén egy sokkal könnyebben felhúzható redőnyt kapunk. (mert a fa súlya nehéz) A faredőny borovi fenyőből készül, gazdag színválasztékával visszaadja otthona eredeti hangulatát.

A faredőny ára a redőnysín, és a redőnytegely cseréjét, nem tartalmazza.
Minimum ár: 1,6 nm

A faredőny nettó ára: 65.000.- Ft.-/nm

Faredőny

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat