Függönykarnis gyakori kérdések

Mit tartalmaz a függönykarnis ára?
Tartalmazza a csúszkákat, a víztiszta kampókat, felmérést és a felszerelést átlagos szerelési viszonyok esetén.

Mi a nem átlagos szerelési viszony?
pl. 8méter magasban kell felszerelni a függönykarnist.

Mit nem tartalmaz az ár?
A karnis árak mennyezeti szerelésre kalkuláltak a konzolok árát, vagy igény szerint a zsinóros mozgatás árát, nem tartalmazzák az alumínium sínes karnisok.

AS1 vagy AS2 karnis ár kalkulálható a feltüntetett folyóméter árral, mire figyeljünk?
A feltüntette lista árak szerelést felmérést a berendezés tartozékait tartalmazzák.
Nettó 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 6.500,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 25.000.- Ft-ot, de nettó 45.000,- Ft alatt van, abban az esetben nettó 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel Budapesten belül. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel. A feltüntetett árak az árat nem tartalmazzák. Kérjük ezért használja áraink megtekintéséhez a termékhez tartozó kalkulátort.
 A minimum fizetendő folyóméter 1.5 folyóméter.

Az alumínium sínes karnisok a zsínoros mozgatás árát nem tartalmazzák. A zsínóros mozgatás ára pályánként 1.600.- Ft.

A klasszikus fa tokos karnis árak tartalmazzák a zsinóros mozgatás árát is.

Íves hajlított karnist is készítenek?
igen, de kizárólag előzetesen, méretek alapján adunk ár kalkulációt.

E-mailen megadott, vagy telefonon lediktált adatok vagy helyszíni felmérés után készítünk árajánlatot. A helyszíni felmérés 4500.- Ft, melyet megrendelés esetén jóváírunk a végösszegből.

Nehéz függönyökhöz is készítenek karnist?
Igen pl. színház termekben használt magas széles nehéz anyagokhoz egyedi karnissal. A karnisban pl. fém csuszkák fém görgők, alkalmazása javasolt, ezért az árajánlat elkészítése nem a helyszínen azonnal történik.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat