Harmonikaajtó gyakori kérdések

Milyen széles ajtónyílást, hány fő lapból tagozódó harmonikaajtóval tudunk lefedni?
68 cm 4 főlap
79 cm 5 főlap
90 cm 6 főlap
101 cm 7főlap

Mit tartalmaznak a harmonikaajtó lista árak?
A feltüntette lista árak szerelést, felmérést és a berendezés tartozékait tartalmazzák.
Nettó 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 6.500,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 25.000.- Ft-ot, de nettó 45.000,- Ft alatt van, abban az esetben nettó 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel Budapesten belül. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel. A feltüntetett árak az árat nem tartalmazzák. Kérjük ezért használja áraink megtekintéséhez a termékhez tartozó kalkulátort.


Lista árral vagy egyedi méret és nm árral számoljak?
Pl: a harmonika ajtó méretem 90x199 a lista árban pedig 90x202 van megadva, melyikkel kalkuláljak?
A 90x199-es a lista árból számolható, hiszen a mérettartomány alatt van. Abban az esetben lép a nm ár érvénybe, ha a méret a lista ár felett van.

Pl: egy 90x211 cm-es méretnél már a nm árral kell számolni.
A magasság 202 cm alatt van, de térelválasztóként 180 cm szélességben szeretnék harmonika ajtót, Ebben az esetben a nm árral kell számolnia.

Harmonika ajtó esetén mit takar az átlagos szerelési viszony?
Nagyon fontos kérdés, mert a harmonikaajtó árak arra a szerelési  feltételre lettek kalkulálva, hogy a harmonika ajtót az ajtó fa keretére szereljük fel. Amennyiben gipszkartonra, falra vagy betonra kell a harmonikaajtót telepíteni abban az esetben nettó 3800.- Ft munkadíjat számítunk fel. 

Maximális szélesség akár 6 méter térelválasztó kivitelben.
Maximális magasság 235 cm.
Magasság pótlásánál fa tartók készítését egyedi árképzés alapján válaljuk.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat