Szalagfüggöny gyakori kérdések

Szalagfüggöny árának számítása esetén felmerülő kérdések.
Általános szalagfüggöny rendelés 127 mm-es lamellából történik melyek színe a weboldalon megtekinthetők, valamint a felméréskor a mintakollekcióból vagy előzetesen egyeztetett időpontban címünkön.

Előzetes számítás esetén az alábbiakra figyeljünk, amennyiben jól számolunk, kiszámoljuk a munka végösszegét.

  • Szalagfüggöny minimum fizetendő nm felülete 1.3nm
  • Szalagfüggöny karnis minimum fizetendő folyóméter 1.3 folyóméter
  • Mennyezetre szerelés estén nincs + költség
  • Konzulokkal történő, oldalfalra rögzítés esetén a konzol árát kalkuláljuk

Natúr kollekció esetén vagy spagetti szalagfüggöny választása esetén a feltüntetett áraktól függetlenül, kérjen árajánlatot e-mail telefonon, hogy pontos árat kapjon.

Mit tartalmaznak a szalagfüggöny lista árak?
A feltüntette lista árak szerelést felmérést a berendezés tartozékait tartalmazzák.
Nettó 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 6.500,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 25.000.- Ft-ot, de nettó 45.000,- Ft alatt van, abban az esetben nettó 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel Budapesten belül. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel. A feltüntetett árak az árat nem tartalmazzák. Kérjük ezért használja áraink megtekintéséhez a termékhez tartozó kalkulátort.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat