Szúnyogháló gyakori kérdések

Fix szúnyogháló bármilyen magasságban, bárhová felszerelhető?
Többféle technika létezik a fix szúnyogháló rőgzítésére, de tapasztalataink alapján, a biztonságos és megbízható megoldás az ablakkeretre a szúnyogháló keret felcsavarozása.
Ennek feltétele teraszról, létráról való rögzítés. Amennyiben ez nem lehetséges, abban az esetben a mozgatható rolós szúnyogháló telepíthető.

A rolós szúnyogháló összeszerelve masszív keretet képez, így bármelyik ablakon kihelyezhető, felszerelhető, majd a felszerelés után a szúnyogháló tokjából lehúzható a szúnyogháló, így zárva ki a rovarokat.
Mozgatható szúnyogháló 4.5x4.5 cm alumínium  tokban helyezkedik el, alumínium sínben fut a háló, szőrkefék biztosítják, hogy a szúnyogok oldal irányból sem tudnak behatolni.

Terasz ajtómon van már redőnyöm készíthető rolós valamint oldalhúzós vagy nyitható szúnyogháló akkor is?
Igen a redőnyre felszerelhetők a szúnyoghálók utólag is.

Nyitható vagy oldalhúzós szúnyogháló ajtót készítessek?
Oldalhúzós rolós szúnyogháló ajtó előnye, hogy csak abban az esetben mozgatjuk amikor szükséges. A nyitható keretes szúnyogháló ajtót télen is mozgatnunk kell, ha kimegyünk a teraszra.

Oldalhúzós rolós szúnyogháló duplatokos kivitelénél középen marad egy fix rész, amihez mozgatom?
Az úgynevezett dupla tokos szúnyogháló nagy felületek lefedésére alkalmas pl.: terasz ajtó mérete 180cmm széles 240magas az ilyen helyszínek esetén alkalmazzuk a duplatokos szúnyogháló ajtót. Középen nincs fix rész.
A teraszajtó kevésbé gyakran használt feléről a tokból kihúzzuk a szúnyoghálót, ami az általunk határolt résznél megakad. Majd a teraszajtó másik felét az imént kihúzott részhez mozgatjuk. Így a nyílást teljesen lefedtük a szúnyoghálóval. Amennyiben nincs szükségünk a szúnyoghálóra mindkét tokba visszaengedjük.

A tolópályás szúnyogháló bármelyik teraszajtóra felszerelhető?
Nem, a toló pályás szúnyoghálónak helyre van szüksége, hogy a toló pályán tudjuk mozgatni, valamint a szúnyogokat, rovarokat is kizárja.

Mit tartalmaznak a szúnyogháló lista árak?
A feltüntette listaárak szerelést, felmérést és a berendezés tartozékait tartalmazzák.
Nettó 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 6.500,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 25.000.- Ft-ot, de nettó 45.000,- Ft alatt van, abban az esetben nettó 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel Budapesten belül. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel. A feltüntetett árak az árat nem tartalmazzák. Kérjük ezért használja áraink megtekintéséhez a termékhez tartozó kalkulátort.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat