Az ár kalkulátor használata, előnyei!

A redőny kalkulátor használata és az Ön által kikalkulált ár elküldése cégünk részére Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
Előnyei:

  • Az első és legfontosabb, hogy Ön két perc ráfordítással azonnal megtudja, hogy a kívánt árnyékoló berendezések mennyibe kerülnek Önnek
  • A kalkulátor pontos, naprakész árakat tartalmaz és képtelen bármilyen manipulációra
  • Elküldés nélkül is használható
  • Akár több termék variációt is kiszámolhat saját részére (akár megnézheti az összes általunk forgalmazott redőnytípust, hogy mennyibe kerülne, ha azt rendelné meg a házára.
  • Amennyiben úgy dönt, hogy kombinálná valamelyik redőny szúnyoghálóval is, azt is megteheti. Vagy kalkulálhat napellenző, szalagfüggöny árakat is.
  • Amennyiben kipipálja a  magamnak is elküldöm részt, Ön bármikor kikeresheti saját e-mailjei közt a gép által megadott árat

Természetesen kérhet klasszikus árajánlatot is, e-mailben, telefonon, de a kalkulátor segíti a leggyorsabban Önt a döntésben.
Terméktípusok, árak összehasonlításában. 
Ablak, nyílászáró mérete szélesség X magasság
A weboldalon a típus kiválasztása pl: új típusú műanyag redőny, amennyiben szúnyoghálót is szeretne, az alatta lévő legördülő menüsorban, arra is készíthet ajánlatot.
A kalkulátor a végén a tejes vállalási összeget ki írja. A telepítés helyszíne, ha nem Budapest, akkor beírjuk a távolságot Budapesttől pl: 20 km kalkulátor az üzemanyagdíjat is hozzá adja ez esetben a vállalási árhoz.
A redőnyhöz szeretnénk pl: oldalhúzós szúnyoghálót a teraszra. Ebben az esetben a szúnyogháló kalkulátort használjuk.

A kiírt összeget, össze adjuk a redőny kalkuláció összegével, amennyiben több terméket rendel és az össz megrendelés összege így sem éri el a  nettó 45000 Ft-ot, abban az esetben számolunk fel kiszállási díjat.
Megjegyzés rovat:
Amennyiben kérdése lenne cégünkhöz akár a megrendeléssel vagy bármi mással azt itt megteheti. (pl. mennyi idő múlva mérik fel és mikor szerelik fel? Bármit kérdezhet: Pl: a redőny 181 cm széles 150 magas, akkor nem lehet megcsinálni műanyag redőnyből, mert a kalkulátor azt írta, hogy 180cm ig lehet, de egy ilyen méret még  kivitelezhető az új típusú műanyag redőnyből. Nagyobb tételű munka esetén a megjegyzés rovatba megkérdezheti, kaphatok-e árengedményt, mert 20db redőnyt szeretnék.

Amennyiben nincs kérdése és elküldi részünkre a kalkulált árat, kollegánk automatikusan felveszi Önnek a kapcsolatot. el.
Amennyiben jó méreteket, típust adott meg és kalkulált, úgy a szerelési feltételek átlagosak ez esetben az árak NEM tájékoztató jellegűek. Hanem Ön megkapta az igényelt munka végösszegét. Az átlagostól eltérő szerelési feltételek a megrendelések 2-4%-ban fordulnak elő.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat