• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Fa reluxa árak

Fa reluxa válogatott borovi fenyőből készül.

A fa reluxa sokkal több mint árnyékoló impozáns megjelenésével a helyiség dísze valamint a fa anyag használata egyre elterjedtebb a lakberendezésben. Több mint divat, a természetes anyagok használata otthonunkban nyugalmat melegséget  nyújt számunkra, így tovább növeli a otthon hangulatát a fa reluxa.
Fa reluxa elkészítésénél áraink tartalmazzák a színharmonizált fa karnistakarót zsinórokat kezelőket egyaránt. A fa reluxa szerelhető ablakra mennyezetre, hátrányaként muszáj említeni, hogy a felhúzott állapotban az alumínium reluxához képest jelentős a helyigénye. Gyakori a famintás alumínium reluxa rendelése kompromisszumként, a helyigény miatt. 

Reluxa képgaléria levetítése segítséget nyújthat a döntéshez.  
 
25mm-es lamellából: 32.000.-Ft/nm
50mm-es lamellából: 35.000.-Ft/nm

Minimum ár: 1,3 nm.

A fenti reluxák árai tartalmazza a Budapesten belül a felmérést kiszállást kiszállítást a felszerelés díját. Átlagos szerelési viszonyok esetén. Az árak az áfát nem tartalmazzák.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Reluxa árak

Alumínium reluxák:
25 mm-es lamella: 11.000.- Ft / négyzetméter
Üvegpálca szett: 1000.- Ft / darab
famintázatú reluxa: 14.000.- Ft / négyzetméter
perforált reluxa: 14.000.- Ft / négyzetméter
Színharmonizált reluxa: 14.000.- Ft / négyzetméter

Minimum ár: 1,1 nm.

A fenti árak tartalmazzák a kiszállást, felmérést, a felszerelést, és a berendezés egyéb tartozékait.
Az árak az ÁFÁt-t nem tartalmazzák.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat