• Redőny
 • Műanyag redőny
 • Alumínium redőny

Az arany középút!

Üzletpolitikánk egyik alappillére, a megkereséstől a kivitelezésig:

 • Korrekt tájékoztatás
 • Minőségi alapanyagok
 • Precíz munkavégzés az Ön otthonában
 • Határidő betartása
 • 2 év garancia

A redőny értékesítés félre vezethető trükkjei, amik nálunk nincsenek.

 • Kedvezőnek látszó redőny árak feltüntetése járulékos költségek nélkül
 • Kedvezőnek látszó redőny árak feltüntetése rész költségekkel X költségek feltüntetésének elhagyása
 • Feltüntet + költségek rosszul látható helyen vagy észre vétlen oldalon vagy sehol sem találhatók
 • A redőny fantázia neve nem takar műszaki leírást így a redőny ára nem hasonlítható össze a versenytársakéval
 • A redőny árlistában olyan költségeket látok feltüntetve melyről nem tudom mit jelent vagy mivel a feltüntet, redőny tartozék jelentését nem tudom, így nem fogom tudni mennyibe fog kerülni a redőnyöm, csak azt gondolom. Redőnyvásárlásnál a részletek jelenthetik a jelentő + költségeket.

Mi az arany középutat választottuk.
Minden cégnek vannak olyan belső döntései, költségtényezők, melyet az érdeklődő nem tud, nem lát, sőt nem is tartozik rá, de ezek a döntések szervesen befolyásolnak olyan dolgokat, ami a vevőt közvetlenül érinti. Ilyenek például a termék ára, munkavégzés körülménye, és a vitás esetek.

Az üzleti stratégia két nagy hibája:
- talán a leggyakoribb a szakmánkban, mikor valaki a vállalkozását nem bővíti, így mindig mindent egyedül csinál, mert ez a legolcsóbb neki. Ez előbb-utóbb a kapkodáshoz vezet, semmire sincs ideje, minden csúszik, borul. Végeredmény: a redőny szerelésnél lehet, hogy Ön fog segíteni, az elkészítési határidő csúszik, a garanciális javítás ideje is csúszik.      
A fent említett vállalkozóknál érdekesség, hogy általában nem dolgoznak kedvezőbb áron az alacsony költség ellenére, de ez logikus, mert egy munkán nagyobb hasznot kell képeznie, emiatt magasabb a vállalás ára is. Gyakran néhány év után belefáradnak és abbahagyják a vállalkozást. Ez a megszünés után garanciális problémákat is felvethet.

A másik véglet, amikor egy cég erején felül fejleszt, nagy beruházásokat hoz létre vállalkozásában.
Például olyan mintatermet hoz létre, amelynek a fenntartása irreálisan sokba kerül, de gyakori a fölösleges, kihasználatlan alkalmazotti létszám is.

Az ilyen vagy ezekhez hasonló hibás döntéseket, Ön fizeti meg a redőny árában, magasabb vállalási árként. A túl nagy cégeknél szintén sajátos probléma, hogy vitás eseteknél a tulajdonos elérhetetlen személy, mindent az alkalmazottak intéznek postásként. Ez szintén bosszantó lehet adott esetben.

Az Árnyéktech az arany középutat választotta, mert így Ön is biztosan megkapja termékét, és mi is biztosan fejlődünk!

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat