• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Árainkról

árkalkulátor

Az általunk feltüntetett árak, Budapesten belül, átlagos szerelési viszonyok esetén, érvényesek, és nem csak tájékoztató jellegűek, hanem Ön is nyugodtan számolhat velünk.Mi mindig ezekkel az árakkal számolunk.

"nem átlagos szerelési viszony" mit is jelent pontosan?
Nem az emelet számára vonatkozik.

Pl.: ha Önnek a 9. emeletre kell redőnyt szerelni, nem számolunk fel plusz költséget. Abban az esetben például, ha az ablakkeret fém (amire szerelnünk kell) akkor plusz költséget számolunk fel.

Nettó 25.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 6.500,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Amennyiben a megrendelés eléri a nettó 25.000.- Ft-ot, de nettó 45.000,- Ft alatt van, abban az esetben nettó 4.500.- Ft üzemanyagdíjat számolunk fel Budapesten belül. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel. A feltüntetett árak az árat nem tartalmazzák. Kérjük ezért használja áraink megtekintéséhez a termékhez tartozó kalkulátort.

Vegyünk egy példát:
Ön 25 km-re van Budapesttől, így a kiszállási díj 25x4x100 (oda-vissza út) = 10.000.- Ft.

Szerelést Budapesttől maximum 100km- ig. végzünk.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. A termékek ára függ az EURO ingadozásától. Az áremelkedést a kapcsolatfelvételkor jelezzük Önnek, amennyiben az oldalon nem frissült volna. Ha átlagos szerelési viszonyú munkát szeretne megrendelni, a weboldalon feltüntetett árakkal kiszámolhatja a munkánk végösszegét, mivel az áraink nem tájékoztató jellegűek, hanem kalkulálhatók.

Az Ön ideje is drága, ezért fejlesztettük weboldalunkat úgy, hogy minden információt közlünk a lehető legközérthetőbb formában. Tapasztalatunk az utolsó 3-4 évről, hogy egy átlagos árnyékolástechnikai termék rendeléséhez Önnek szükségtelenné vált mintatermek körbejárása, valamint az otthonába látogató mestereket napokig fogadni ahhoz, hogy pl. redőnyt szereltessen. Az elektronikus világban ez procedúra elkerülhető, ezért oldalunkon redőny és termék típusok, minőség, árak összevetésével gyors, kényelmes körülmények között megkapja az Ön által választott termék végösszegét. Általában az otthoni kalkuláció néhány perecet vesz igénybe.

  • További segítség e-mailben árajánlat
  • Telefonon ügyfél szolgálat segítségével
  • Árajánlat készítés típus kiválasztásához segítségnyújtás
  • Szakirányú kérdések megválaszolása  

Közel 500 referencia fotó melyeket, képgalériából levetíthet és további segítség lehet Önnek.
A felméréskor lehetősége van, hogy otthonában, színminták közül válogasson, működőképes mintákat kipróbálhasson, szakirányú tájékoztatást kap, az Ön által legmegfelelőbbnek ítélt termékről. Általában a felmérés előtt a megrendelő az árkalkulációt elvégezte, vagy e-mail telefonon már árajánlatot kapott.

Előzetes időpont egyeztetéssel a mintákat címünkön is megtekintheti. Cégünknél a helyszíni felmérés időpontja kérhető esti időpontra, valamint szombatra is. Helyszíni megrendelés, munka szerződés aláírása, előleg kifizetés esetén a felmérés Budapesten belül egységesen díjmentes.

A fenti információk alapján mi minden segítséget megadunk, Önnek a döntéshez, ezért abban az esetben, ha a helyszíni felméréskor, a munkát ennek ellenére mégsem rendeli meg, kiszállási díjat számolunk fel.

Mikor számítjuk fel a kiszállási díjat?

  • Abban az esetben, ha a felméréskor az előzetes árajánlat nem változott, és Ön nem rendeli meg a munkát.
  • Abban az esetben, ha a felméréskor az ár változott, ami indokolt, és Ön nem rendeli meg a munkát (pl. a kért méret és a valós méret nem egyezik, vagy más, drágább redőnyt választ, vagy az ablakkkeret anyaga fém és ez a szerelésnél felárat jelent)
  • Abban az esetben, ha technikai okokból nem végezhető el a munka (a redőnyt emeleten fix ablakra kell szerelni, vagy ablak kifelé nyílik és redőnyt csak befelé nyíló ablakra lehet szerelni)

Amennyiben kérem a szerelés határidejét csúsztatni számolnak fel tárolási díjat?
A tárolási díjat 30 napig nem számolunk fel. További 30- 60 nap között igen, napi 500ft-ot  60 nap eltelte után, amennyiben a munkát nem lehet elvégezni a teljes vállalási ár kifizetésre kerül. A tárolást további 30 napig vállaljuk, majd a munka végzés címére a terméket kiszállítjuk.

Helyszíni felmérés során a munka szerződés megkötése után módosíthatok színt, típust?
A munka szerződés alapján a színt vagy típust, valamint db számot nem áll módunkban módosítani.  (a vételárat sem).


Redőnyrendelés szerelés nélkül?
Vállalkozásunknál évekig megvásárolhatták az ügyfél által felmért termékeket, amit maguk szerelhettek fel, de a vásárlók szakértelme miatt voltak felszerelési, és felmérési nehézségek, ezért ezeket a termékeket, csak szolgáltatással együtt értékesítjük, az Önök érdekében. A felmérést, és a felszerelést is cégünk szakemberei végzik, így elkerülhető, hogy hibás, nem megfelelő méretű terméket vásároljon meg tőlünk.

Van, aki így rendel redőnyt?
Sokkal gyakoribb a redőnyvásárlást a komplett szolgáltatással (felméréssel, felszereléssel) együtt rendelni, de van, aki a távolság, vagy a redőny kedvezőbb ára miatt, vagy az átfutási idő miatt válassza, hogy a redőnyét maga szereli fel.

Ez akkor redőny webáruház?
Nem. Mert a redőny típus és színválasztékkal, a felméréssel kapcsolatban általában kérdések merülnek fel. Célunk az elégedett megrendelő attól függetlenül, hogy mi szereljük a redőnyt vagy Ön. Ezért mielőtt redőnyt rendel szerelés nélkül, mindenképp javasolt az e-mail, vagy telefonos kapcsolat.

A redőny árképzésről saját felmérés és szerelés esetén.

Mikor vásárolunk, a minőség után, a redőny ára a legfontosabb. Hogyan számoljam ki?

1, lépés: a redőnytípus kiválasztása
2, lépés: a kiválasztott redőnytípus árát megkeresem a redőny árlistában
3, lépés: a feltüntetett redőny árakból levonok 12%-ot, majd az így kapott árat megszorzom az áfával

Vegyünk egy példát: 
A műanyag redőny nettó 6.200.- Ft/nm -12% = 5.455.- Ft/nm + áfa= 6.820.- Ft/nm (bruttó) .
Ne feledjük, hogy a minimum számlázott felület ez esetben is 1.3 nm.

Redőny felmérése
Először a szélességet mérem meg. Fontos, hogy a redőny beférjen az ablak kávába, de túl kicsi se legyen. Majd a magasságot mérem meg. Ez azért fontos, hogy a redőny szélessége a magassággal ne legyen felcserélhető a gyártásnál. Fontos, a redőny felhúzásnál a kezelő (gurtni) elhelyezése, vagy a redőnymotor kiállása belülről nézve jobb vagy baloldalon legyen-e.

Redőny színe
A műanyag redőny esetében a redőnytok, lefutó sín fehér vagy barna. A redőnyléc színének a kiválasztása a redőny színmintából történik.

Alumínium redőny rendelés esetén javasoljuk a személyes rendelést.
Motoros redőny rendelése esetén a motorok bekötését villanyszerelő szakember, illetve villanyszerelésben jártas egyén végezze.

Csak redőny, vagy bármelyik árnyékolástechnikai berendezés rendelhető-e szerelés nélkül?
Igen, rendelhető.

De fontosnak tartjuk, hogy a költségesebb termékek esetén érdemes átgondolni, hogy fel tudjuk-e mérni, és fel tudjuk-e szerelni. Amire sokan nem gondolnak, el tudom szállítani a terméket, befér az autómba, van csomagtartóm? Csomagküldés esetén a csomagszállító cég költségét kalkuláljuk a redőny árához.

Megrendelési folyamatok
E-mail küldés a termék leírásával, melyre árajánlatot küldünk. Telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsuk az e-mail tartalmát a félreértés elkerülése végett. Fizetés megrendeléskor, a gyártás megkezdése előtt számlánkra utalással, vagy személyes fizetéssel a megrendeléskor, címünkön.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat