• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Ötlettár, milyen redőny válasszak, vagy milyen redőnyöm van?

Ha még nem döntötte el milyen redőny díszitse otthonát, az oldalon segítslget talál a választásban.
Abban az esetben is hasznát veheti az oldalnak, ha nem tudja pontosan Önnek milyen redőnytípus található ablakain.
A redőnytípusra kattintva bővebben olvashat a kiválasztott redőnyről, és talál képeket is, ahol megtekintheti, hogy Önnek valóban ilyen redőnytípusa van, vagy valóban ilyenre lenne szüksége. 

Műanyag redőny

Gyakran nevezik hagyományos vagy egyszerű redőnynek. Valóban rendkívül egyszerű konstrukció, de jól bevált működése, valamint rendkívül kedvező ára miatt közkedvelt. 

Bővebben >>

Új típusú műanyag redőny

Az új típusú műanyag  redőny alumínium záróléccel készítve külső megjelenésében megegyezik az alumínium redőny forma világával. 

Bővebben >>

Vakolható tokos redőny 

A vakolható tokos redőnyök általában az épület tervezési fázisában vagy a ház felújításánál nyílászáró cseréknél már eldöntött a redőnytípus kivitelezése.

Műanyag kivitel >>
Alumínium kivitel >>

Szúnyoghálós redőny

A redőny és a mozgatható szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül üzemeltethető, mind a szúnyogháló, mind a redőny rendkívül könnyen kezelhető. 

Műanyag kivitel >>
Alumínium kivitel >>

Félkör alakú redőny

Félkör alakú redőny tok védi a redőny rendszert az időjárás viszontagságaitól.
Hazánkban ez a redőny tok rendszer néhány éve kezd elterjedni.  

Műanyag kivitel >>
Alumínium kivitel >>

Alumínium redőny általános információ

Az alumínium redőnylécek purhabbal vannak kitöltve, mely biztosítja a kíváló hő és hangszigetelést. Stabilitásából eredendően széles nyílásoknál sem kell megosztani a redőnyt. 

Bővebben >>

Belső tokos redőny

Abban az esetben, amikor még tervezés alatt áll a házunk, legjobb választás a redőny tok áthidalók, ablakra építhető redőny rendszerek vagy vakolható tokos redőny tervezése.

Műanyag kivitel >>
Alumínium kivitel >>

Külső tokos alumínium redőny

Szinte minden nyílászáróra utólag is telepíthető. Az alumínium redőny minden alkatrésze alumínium, a tulajdonságaiból kifolyólag időt álló rendkívül hosszú élettartamú megbízható működésű.

Bővebben >>

Faredőny

A tokban a meglévő szerkezetet teljesen fel tudjuk újítani, vagy cserélni. Régi faredőny műanyagra vagy alumíniumra történő cseréje esetén egy sokkal könnyebben felhúzható redőnyt kapunk.

Bővebben >>

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Ellenőrzött online kaszinók Magyarország felülvizsgálat

Csapatunk sok erőfeszítést tett egy igazán őszinte és megbízható lista összeállítására. Ide tartoznak a jó hírnévvel és pozitív véleményekkel rendelkező szerencsejáték-intézmények. Arról is meggyőződtünk, hogy minden klub betartja a szabályokat, és időben kifizeti a nyereményeket. A biztonság további garanciája az eCOGRA és az iTech Lab által kiállított ellenőrzési tanúsítványok, amelyek a játék becsületes eredményeit és az átlátható feltételeket tanúsítják. A legtöbb ember, aki felelősségteljes költözésre készül, józan ésszel közelíti meg a kérdést. Egy utazó tudja, hogy az úton különböző helyzetek adódhatnak, ezért a hátizsákot a legszükségesebb dolgokkal szereli fel. Ha egy építész egy lakóépület komoly tervezésén dolgozik, győződjön meg arról, hogy számításai több tucatszorosan helyesek. Ez a megközelítés nagyon fontos, és ugyanez vonatkozik a szerencsejátékokra és a magyar online kaszinókra is az magyar online kaszinó en. Lehet, hogy furcsának találja, de a valódi pénzért kaszinózni vágyók kockáztatják, hogy elveszítik személyes megtakarításaikat. Ezért érdemes nagyon komolyan venni a szerencsejáték-intézmény kiválasztását. A szerencsejátékok szórakoztatása magában hordozza a veszteség kockázatát. Ha engedély nélkül, szkriptelt oldalakon kezdi el pörgetni a nyerőgépek tárcsáit, a kockázatok többszörösére nőnek - nem valószínű, hogy felveheti a nyereményét!

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat