Műanyag redőny mért csak fehér színben javasolt?

2012, 2013 és 2015 nyarára ha visszaemlékszünk. Sosem volt még ennyi harmadfokú hőségriadó Magyarországon. Gyakori volt a 29 fokos közép hőmérséklet és a csúcshőmérséklet gyakran 39°C között alakul. A napon mért adatok gyakran elérték a 48 – 50 fokot is.

A barna szín szívja a hőt napot a fehér viszont taszítja. A fehér színű redőny lécek és fehér színű lefutó sínek viszont UV stabilak. Ezért a fehér színű műanyag redőnyök az extrém melegben sem deformálódnak el. A színes műanyag redőny lécek és műanyag redőny sínek esetén az erős naptól eldeformálódhatnak.  Továbbá a színes műanyag redőnyök gyártása estén felhasznált egyes alapanyag kivonásra került a színes redőny léc gyártásból. Az  Európai Unió veszélyes anyagokkal, illetve veszélyes keverékekkel végzett tevékenység jogszabálya miatt.

2015. 01. 01. tól A fentiek figyelembe vételével a műanyag redőny esetén a fehér színű redőny lécre, és a fehér színű redőny sínre tudunk 2 év garanciát vállalni. Amennyiben a redőny léc, redőny sín színes abban az estben az eldeformálódásra NEM lehet garanciát, szavatosságot vállalni.
Amennyiben színes redőnyt szeretne készítetni abban az esetben az alumínium redőny ajánlott.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat