• Vakolható tokos redőny
  • Vakolható tokos redőny
  • Vakolható tokos redőny

Vakolható tokos műanyag redőny

TermékképekárkalkulátorÁrakGyakori kérdések   

Vakolható tokos műanyag redőnyA vakolható tokos műanyag redőnyök általában az épület tervezési fázisában vagy a ház felújításánál nyílászáró cseréknél már eldöntött a redőnytípus kivitelezése. Vakolható tokos redőnyök előnye, hogy nem takar be a nyílászáró feslő részébe valamint az épült homlokzatának egységes látványa a redőny tok nélkül, hiszen a redőny le van vakolva. A szervizelés a vakolható tokos redőny alsófelén kialakított szerviz fedél leszerelésével javítható.

A kivitelezésnél nagyon fontos, hogy a nyílászárókkal valamint a vakolat vagy dryvit végső méretéhez építsük be az ablakot, hogy a vakoló élre kerüljön a vakolat. Valamint a nyílászáró magasságát a vakolható tokhoz tervezzük. A magasság a vakolható tok alja az ablak felső részéből 3-4cmm takarjon be. Így a redőny az ablakfelületet nem takarja viszont a gurtni egyenes fúrással bevezethető.
Vakolható tokos redőnyök esetében fontos a munka sorrendje.

  1. A nyílászáró beépítése a megfelelő távolságra az ablak kávába
  2. A redőny felszerelése
  3. Befejező munkák pl. vakolás stb. 

Vakolható tokos műanyag redőny műszaki paraméterek:

  • Redőnytok alumínium 25mm-es vakoló éllel ellátva a redőny tok első részén (mely a ház homlokzata felé néz) nikecell található ide kerül majd a vakolat, dryvit.
  • A redőnytokban csapágyas fém tengely van amely a hibátlan és hosszú távú forgást biztosítja
  • Vakolható tokos műanyag redőnynél 37 mm-es műanyag redőnyléc
  • Műanyag lefutó láb 22x53 gumiágyas zaj csökkentett vagy alumínium redőny lefutó láb
  • Vakolható tokos műanyag redőny szúnyoghálóval kombinálható

Műanyag redőny színmitáink:
Vakolható tokos műanyag redőny

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat