• Redőny
  • Műanyag redőny
  • Alumínium redőny

Cégtörténet

Az 1980-as évek végén régi vágású mesteremtől kitanulva a redőnyös szakma rejtelmeit 1990-től saját vállalkozásba fogtam.
Majd ügyfeleink igényével, illetve a redőny piac folyamatos fejlődésével lépést tartva napjainkra gazdag árnyékolástechnikai kínálatunkkal és kiforrott csapat munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Mi hiszünk abban, hogy a gazdaságosság nem azonos az olcsósággal. A költségek optimalizálása mellett biztosítjuk a logisztikai folyamatok zavartalan szerveződését. Szolgáltatásainkat nagy hozzáadott értékkel szervezzük.
Célunk nem abban merül ki, hogy egy szolgáltatást olcsón vagy drágán értékesítsünk, sokkal inkább fontos számunkra megbízóink elismerő visszajelzése, de az elismerő visszajelzésekhez a kiváló minőséggel és kedvező árakkal jutunk célba, hogy Ön is tovább adja nevünket.

Üdvözlettel: Prekup József
 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat