Szórólap készítés

Cégünk a Passzer-Print Nyomda több mint 15 éve tervez és gyárt nyomdaipari termékeket magyar vállalkozások számára. Amennyiben sok adatot, képet szeretne egy szórólapon, ugyanakkor részekre szeretné bontani a tartalmát, legideálisabb választás a leporelló vagy pólyahajtással készített A/4-es lap, amit harmad nagyságra lehet "varázsolni" az előbb említett hajtási módokkal. Termékeinket kis mennyiségben digitális, nagy mennyiségben ofszet technológiával állítjuk elő. Passzer-Print Nyomda digitális és ofszet technológiával állít elő nyomdaipari terméket.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Állatorvosi rendelő

Látogasson el hozzánk, és kedvence a legjobb ellátásban részesül.

Szolgáltatásaink:

  • Állatorvosi diétás tápok
  • Cytológiai- és szövettani vizsgálatok
  • Általános betegvizsgálat
  • Microchip-es állat megjelölés
  • Állatútlevél kiállítás

Védőoltások:

Szőnyegtisztítás, háztól házig!

Igény estén akár az Ön otthonában megtisztítjuk padlószőnyegét, tökéletes szakszerűséggel. Ha ülőgarnitúráját kell tisztítani otthonában, akkor is számíthat szakembereinkre.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Aquapond biomedence

Biomedence, illetve fürdőtó kialakítása a saját kertjében a pihenés igazi élménye. A fizikai lazítás, vagy wellness oázist alakíthat ki magának, amire méltán lehet büszke ismerősei előtt.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat