Redőny - Garanciális feltételek ismertetése

Az általunk forgalmazott és felszerelt termékekre rendeltetésszerű használat esetén 2 év garanciát vállalunk. A 2 év garancia átlagos szerelési viszonyok és rendeltetésszerű használat esetén érvényes. Amennyiben a felszerelés módja eltér az átlagostól azt a megrendelővel közöljük a felméréskor, a szerződés kötés előtt, hogy az eltérő, nem szokványos helyszíni  szerelési sajátosságok miatt a munkát a 2 évnél rövidebb garanciális feltételekkel tudjuk elvállalni. Amennyiben a helyszínen meghatározott pl: 1 évet a megrendelő elfogadja abban az esetben azon a munkán a helyszínen meghatározott garanciaidőt vállaljuk.

 • Ügyeljen arra, hogy távollétében a redőny mindig legyen vagy teljesen felhúzva, vagy teljesen leengedve.
 • A redőny lefelé történő mozgatását nem szabad akadályozni. (pl. virágláda az ablakpárkányon).
 • A redőnyt erőszakkal soha ne tolja fel, mert az a redőny sérülését és működésének zavarát okozhatja.
 • A redőnyt felhúzáskor nem szabad erőből felrántani, óvatosan, egyenletes ritmusban kell felhúzni, míg meg nem akad.
 • A redőny mozgatásakor a gurtnit vagy zsinórt mindig egyenletesen és függőlegesen tartva húzza felfelé, illetve engedje lefelé.
 • A gurtnit a redőny leengedésekor soha ne engedje el, hogy a redőny szabadon lefuthasson.
 • A gurtni oldalirányú mozgatásai annak idő előtti elhasználódásához vezet, ez a redőny működésének zavarát okozhatja.
 • A redőny leengedésekor egyik kezével fogja meg a gurtnit (zsinórt) kb. az utolsó harmadánál, másik kezével húzza ki a gurtnit az automatából és lassan engedje felfelé.
 • A redőny felhúzásakor fogja meg a gurtnit (zsinórt), ahol Önnek kényelmes és lassan húzza azt lefelé.
 • Fagyos, hideg időben a redőny befagyhat, úgy azt nem szabad mozgatni erőszakos módon.
 • Motoros működtetés esetén a leengedéskor a redőny alá kerülő tárgyak elállíthatják a motor végállását, mely szintén nem garancia. A távirányító elprogramozása vagy az elem lemerülése sem garancia.

Műanyag redőny léc esetén csak a fehér színűre tudunk 2 év garanciát vállalni, a színes lécekre az extrém napsütés és meleg miatt csak 6 hónap garancia vállalható. A színes lécek telepítés csak a nem napos oldalra javasolt, mert a tűző napon behajolnak.

A szúnyoghálók mozgatása le-fel vagy oldal irányba a sínnel párhuzamosan történjen, egyenletes mozgatással, nyitáskor-záráskor vissza csapódás nélkül üzemeltessük. Az oldalhúzós szúnyogháló ajtó alsó vezető sínjéből a szennyeződést, port, füvet, faleveleket időnként el kell távolítani.  A redőnyre telepített oldalhúzós rolós szúnyogháló ajtó esetén a belső kezelésnél a kilincset fordítsuk el, hogy a redőny mozgatását a szúnyogháló kilincs ne akadályozza. A teraszajtón lévő szúnyogháló estén a ki-be járásnál figyeljünk, hogy ne ütközzünk bele a szúnyoghálóba.  

Amennyiben a helyszínen nyer megállapítást, hogy az elvégzendő javítás nem minőségi, vagy szerelési hibából adódó, úgy a javítás térítés köteles!  Nem tartozik a garanciális hibák közé, ha a meghibásodás oka nem rendeltetésszerű használatból adódik, továbbá, nem garanciális hiba a vihar, vihar által okozott kár sem. Amennyiben a javítás nem garanciális, abban az estben a javításkor felszámítjuk a mindenkori kiszállási költséget, parkolási övezetben a helyi parkolási költséget, a munkadíjat, és az esetlegesen felmerülő anyag költséget.

A garanciális bejelentéseket az ügyfélszolgálaton, az alábbi telefonszámon fogadjuk: 06-1/280-60-39 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat