• Reluxa
  • Reluxa
  • Reluxa

Reluxa

TermékképekárkalkulátorÁrakGyakori kérdések

reluxa diavetítésAlumínium, illetve fa lamellás belső árnyékoló. Az alumínium 16 és 25 mm széles lamella, a fa pedig 25 és 50 mm széles. Szinte minden ablakra szerelhető, de tökéletes belső térelválasztáshoz is.

Gazdag színválaszték, szín-harmonizált zsinórok és karnisok, fa takarások. Feszített rögzítésnél az alumínium és fareluxa együtt bukik - nyílik az ablakkal.
Az alumínium reluxánál bowdenes és üvegpálcás kivitel is van.

Minimum ár: 1 nm.

alu_reluxa_szinminta.jpg

 

Fareluxa


A fareluxa egy olyan belső árnyékoló, mely valódi fából készül. A karnis fatakarással és szín-harmonizált zsinórokkal egyedi hangulatot kölcsönöz otthonának, üzletének, melyet a 2007-es évben nagyon gyakran Budapest legjobb belsőépítészeti, lakberendezői ajánlásai alapján készítettünk.

Minimum ár: 1,3 nm.

fareluxa_szinminta.jpg

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat