• Szúnyogháló
  • Szúnyogháló
  • Szúnyogháló

Szúnyogháló

Termékképek árkalkulátor Gyakori kérdések

 

szúnyogháló diavetítésNapjainkban a szúnyoghálók iránti kereslet folyamatosan növekszik. Ennek egyik oka éghajlatunk változása. A szúnyogok, rovarok évente egyre hosszabb időn át okoznak bosszúságot nap, mint nap. Otthoni pihenésünket zavarják a szúnyogok, rovarok. Szúnyogháló használata esetén, megakadályozzuk bejutásukat otthonunkba, életterünkben és a szúnyoghálóval védekezhetünk a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is.

A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal. Szürke színe miatt pár méterről már nem is látható. Sűrű szövése nem csak a rovarokat zárja ki a lakásból, de a levegőben szálló apró pelyheket és szöszöket is felfogja. A városi galambok sem repülnek be a lakásba. Az utóbbi pár évben egyre több erkélyt építettünk körbe vele azért is, hogy kedvenc cicáink vagy madarunk ne szökjön el.

Érvényes visszavonásig

Tipusai:

  • fix műanyag keretes. Ár: 11.500.- Ft/nm      Minimum ár: 1,1 nm
  • fix alumínium keretes. Ár: 17.000.- Ft/nm      Minimum ár: 1,1 nm
  • boltíves és más alakzat készítése. + 60%
  • alumínium keretes zsanéros ajtó (nyitható) Ár: 31.000.- Ft/nm       Minimum ár: 1,3 nm
  • fentről lehúzható rolós szúnyogháló alumínium tokban. Ár: 21.500.- Ft/nm      Minimum ár: 1,1 nm
  • tolóajtós szúnyogháló ajtó (erkélyajtó, stb...) Ár: 31.500.- Ft/nm       Minimum ár: 1,3 nm
  • tolóajtós szúnyoghálóhoz, tolópálya hosszabbítás: 10.000.- ft/fm       Minimum ár: 1,3 nm
  • vízszintesen húzható szúnyogháló ajtó (rolós). Ár: 27.500.- Ft/nm       Minimum ár: 1,3 nm

Plisszé szúnyogháló árak: Maximum 250cm x 260cm méretben
Plisszé szúnyogháló keret nélkül: Kérje e-mailban egyedi, pontos árajánlatot.
Plisszé szúnyogháló speciális szerelő kerettel: Kérje e-mailban egyedi, pontos árajánlatot.
Plisszé szúnyogháló esetén minimum fizetendő felület: 1.6nm

A különféle típusok közül, a rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőnyei elé is. A lehúzható szúnyogháló típust azoknak szoktuk ajánlani, akik emeleti, magas ablakokra szeretnének szúnyoghálót szereltetni. Rolós, lehúzható szúnyogháló lehúzó zsinórral, fékes kivitelben is elkészíthető. A rolós szúnyogháló egyik előnye, hogy tetőtéri bukó ablakokra is szerelhető. A rolós szúnyogháló kezelése könnyű, egy mozdulattal, könnyedén visszaengedhető a tokjába.

A mozgatható szúnyogháló (szintén egyre divatosabb, keresettebb) alkatrészei alumíniumból készülnek, ezért rendkívül időtálló konstrukció. A mozgatható szúnyogháló maximum szélessége 170 cm. A hálót egy, a tokba beépített rúgó állandóan feszesen tartja, ezért azt a szél nem tudja kifújni. A lehúzható szúnyoghálók hálója elhasználódás, sérülés esetén cserélhető, ezért ez a szúnyogháló típus hosszú távú befektetés. A szúnyogháló hálócseréjét általában 9 – 13 év között kérik ügyfeleink. Lehúzható szúnyogháló tokja 4,5×4,5 cm, a lefutó sín 3,5×2,3 cm. Anyaguk alumínium, a lehúzást követően szintén alumínium fogadó elembe akasztjuk bele.

A rolós szúnyogháló típus alapáron fehér vagy barna színű tokkal és kerettel kapható, mely RAL színminta alapján 35% -os felárral bármilyen színben rendelhető.  A rolós szúnyogháló maximum magassága 230 cm, maximum szélessége 120 cm. Amennyiben az Ön teraszajtója nagyobb a maximum szélességnél, illetve magasságnál, akkor a szúnyoghálóajtó rolós megoldásában az úgynevezett duplatokos kivitelt javasoljuk, melyeknél a nyílászáró mindkét oldalára telepítünk a szúnyoghálónak egy gyűjtőtokot, így akár 240 cm széles és 230 cm magas teraszajtót is lefedhetünk a szúnyogok, rovarok elől. A nagy felület ellenére könnyen kezelhető, főleg, ha elegendő a szúnyogháló egyik oldalát mozgatnunk.


Az ajtókra az oldalhúzós, vagy a nyitható szúnyoghálót szoktuk javasolni, mivel az ajtót használjuk a legtöbbször, ez a legpraktikusabb megoldás. Az oldalhúzós szúnyoghálónál, a szúnyoghálótok az ajtó hosszában helyezkedik el 4,5×4,5 cm, alul-felül a sin, amiben mozog a szúnyogháló 3,5 cm, a fogadóelemé pedig 3 cm. A fogadóelem végig mágnes csíkkal van ellátva, ezzel biztosítva a megfelelő zárást és működést. Az oldalhúzós szúnyogháló sínje, mindkét oldalán kefés, közte csúszik a háló, ezért a szúnyogok és rovarok ott sem tudnak átjutni. Az oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről-belülről mozgatható.

Nettó 150.000,- Ft alatti megrendelés esetén nettó 15.000,- Ft üzemanyag és adminisztrációs díjat számítunk fel. Budapesten kívül, a Budapest táblától oda vissza, a felmérés felszerelésre egyaránt 100.- Ft/km díjat számítunk fel.

A fenti árak tartalmazzák a kiszállást, felmérést, a felszerelést, és a berendezés egyéb tartozékait.
Az árak az ÁFÁt-t nem tartalmazzák.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat