Kültéri roletta, napháló

Kültéri roletta napjainkban még kevésbé ismert árnyékoló. Ezért, mint minden újdonságtól némi idegenkedés bizalmatlanság merül fel bennünk. De minden évben egyre nagyobb az érdeklődés és a megrendelések száma is nő. Nyugat Európában már hosszú évek óta a bevált, árnyékolók közé tartozik, a kültéri roletta vagy napháló.
Otthonunk, irodánk felmelegedés ellen a leghatásosabb védekezés a kültéri árnyékolás. A köztudatban elterjedt megoldás a redőny. De van, aki nem szereti, ha a külvilágtól elzárja az árnyékoló, a redőny lamella. Azoknak az érdeklődőknek javasoljuk a kültéri rolettát naphálót.

Redőnyt vagy kültéri rolettát készítessek?
Én ebben a formában nem hasonlítanám a két árnyékolót össze. Mert más a funkciója a redőnynek. A redőny hőszigetel, és biztonsági berendezésként is üzemelhet, a roletta kültéri változata az árnyékoló melyet árnyékolás, sötétítés kategóriába sorolnám. 
Kültéri árnyékoló, roletta, napháló védelmet nyújt a tűző napfény ellen, de természetes megvilágítás, és a szellőzés nem zárja el a helyiséget a külvilágtól. Esztétikus megjelenésével illeszkedik házunk homlokzatához. Az ablak előtt elhelyezkedő szövet megakadályozza, hogy a napsugarak elérjék ablakunkat, így a klímával is spórolhatunk. Remek megoldás a fényviszonyok optimalizálására. Teljes sötétítésre nem alkalmas.

A kültéri roletta kivitele tokozott tokok nélküli szerkezetben készíthető. Gazdag szín és textília, valamint naphálós változatban szinte miden igény kiszolgálható. A szerkezet fehér, de RAL skála alapján felárral színterezhető.
Maximális szélessége 400 cm
Maximális magasság, kinyúlás 300 cm

Teraszajtók nagy méretű üveg felületek is egyben lefedhetők, árnyékolhatók. Mechanikus kezelés roletta típustól függően a mozgatása történhet az ablakon kitárva rugós szerkezet lehúzásával, gurtnival, kurblival. 
Motorizáció: kapcsolós, távirányítós, szél fényérzékelős kivitelekben készíthető.

Árajánlat készítés mindig egyedi igények alapján készül, a következő adatok megadását kérnénk:

  • Telepítés helyszíne
  • Szélesség X magasság db szám
  • Függőleges mozgatás, vagy vízszintes teraszárnyékolás
  • Igényelt szövet, napháló, fényáteresztő vagy fényzáró szövet
  • Roletta sínben történő vezetés a sín szél biztos vagy sima vezetés sín (nélkül kötélen)
  • Kezelés, mechanikus, motoros, motorizáció esetén kapcsolós, távirányítós, szél fényérzékelős
  • Rolettatok fehér vagy RAL skála alapján színezett 

Általános átfutási idő 5-15 munkanapon belül a felmérés/ megrendeléstől számított következő munkanaptól számolandó.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat