Aquapond biomedence

Biomedence, illetve fürdőtó kialakítása a saját kertjében a pihenés igazi élménye. A fizikai lazítás, vagy wellness oázist alakíthat ki magának, amire méltán lehet büszke ismerősei előtt.

Medence - az Aquapond cég biomedencék és fürdőtavak építésével foglalkozik. Saját kertjében élvezheti a tiszta, vegyszermentes fürdőzés élményét. A biomedencék kissebb természetes hatással bírnak, kinézetre és felszereltségében egy hagyományos medencére hasonlítanak. A fürdőtavak építésénél a természetességre és a szépségre törekszünk. Az a célja ennek a besorolásnak, hogy mindenkinek, aki biológiailag tiszta fürdővizet szeretne, a legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat