Szőnyegtisztítás, háztól házig!

Igény estén akár az Ön otthonában megtisztítjuk padlószőnyegét, tökéletes szakszerűséggel. Ha ülőgarnitúráját kell tisztítani otthonában, akkor is számíthat szakembereinkre.

Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani. A textilek több, mint 90% -a tisztítható. Nagy gyakorlatunk van folteltávolításban. A szőnyegtisztítás vállalkozásunknál, német technológiával, német gépekkel szakembereink végzik. Irodai székek  és ágybetétek tisztítását is vállaljuk.  Pest  megye egész területén vállalunk takarítást. További információkért kérjük hívja  szakembereinket.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Árkalkulátor

Redőny, kalkulátorHasználja árkalkulátorunk! Számolja ki redőnye árát, illetve ha több redőnyre van szüksége összesítve is láthatja mennyibe fog kerülni Önnek.

Gyakori kérdések

gyakori kérdésekKérdése van? Olvassa el a Gyakran ismételt kérdések tartalmat, ahol nagy valószínűséggel megválaszoljuk kérdését. Ha nem talál megfelelő választ lépjen velünk, kapcsolatba.

Kapcsolat

KapcsolatA kapcsolat menüpontra kattintva e-mailt küldhet részünkre. Amennyiben szükséges kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatvédelmi nyilatkozat